υλικά
3-4 πατάτες
3 στρογγυλά κολοκύθια
1 ξερό κρεμμύδι
4-5 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 λάιμ (χυμό και ξύσμα)
1 κουταλάκι θυμάρι
1/2 κουταλάκι κουρκουμά
1/2 κουταλάκι μαραθόσπορο
αλάτι
πιπέρι
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι νερό
ΚΟΒΕΤΕ τα λαχανικά σε κομμάτια και ανακατεύετε όλα τα υλικά σ' ένα πυρέξ.
ΨΗΝΕΤΕ σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45-60 λεπτά.
Πολύ καλό φαγάκι απλό και καλοκαιρινό καλό βράδυ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήσ'ευχαριστώ Ροδάνθη!!!
ΔιαγραφήΠέπη μου πολύ ωραίο το μπριαμ σου!Θα το δοκιμάσω ,θα αρέσει πολύ σίγουρα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλια!!!
να σαι καλά!!
Διαγραφήδοκίμασε το και πές μου!!!
Ωραίο καλοκαιρινό φαγητό!!! Δείχνει τέλειο!!! Καλή σου μέρα Πέπη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήσ' ευχαριστώ Νίκο!!
Διαγραφήκαλημέρα!
Το απόλυτα καλοκαιρινό φαγάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπ' ότι είδα το φτιάχνεις "λευκό", χωρίς ντοματούλα!!
Με άφθονο ψωμί και βαρελίσια φέτα είναι απλά κορυφαίο!
Φιλιά Πέπη μου!
έεεεετσι ακριβώς Ερμιόνη!!!!
Διαγραφήκαλή σου μέρα!!!
Μου αρέσει το μπριαμ.... πολύ ωραίο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!!!!!!!!
Πολύ ωραίο καλοκαιρινό φαγητό. Θα το κάνω και με την δική σου εκδοχή, μιάς κι εγώ βάζω πάντα τομάτα στο δικό μου. Λαχταριστό φαίνεται!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μπριάμ είναι το αγαπημένο μου πιάτο με λαχανικά. Υπέροχο φαίνεται!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό τα αγαπημένα μου φαγητά, τώρα που υπάρχουν άφθονα λαχανικά δεν λείπει από το τραπέζι μας, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.
ΑπάντησηΔιαγραφή