ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ τον φούρνο στους 180C.
ΣΤΡΩΝΕΤΕ ένα ταψάκι 23χ23εκ. με αντικολλητικό χαρτί.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ, μ'ένα πιρούνι ...
3/4 ποτηριού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 ποτηριού αλεύρι ολικής
1/4 ποτηριού ζάχαρη
μία πρέζα αλάτι
6 κουταλιές βούτυρο λιωμένο
1 κουταλάκι άρωμα βανίλιας
ΒΑΖΕΤΕ το μίγμα στο ταψάκι και το πατάτε με τα χέρια σας, να στρωθεί καλά.
ΨΗΝΕΤΕ για περίπου 25 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, φτιάχνετε την επικάλυψη.ΒΡΑΖΕΤΕ σε μία κατσαρόλα, για 10 λεπτά ...
300γρ φράουλες
1/4 ποτήρι νερό
Τις αφήνετε να κρυώσουν και τις πολτοποιείτε στο μίξερ.Θα χρειαστείτε 1 ποτήρι από τον πολτό.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ'ένα μπώλ...
200γρ ζαχαρούχο γάλα
3 κρόκους αυγών
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
χυμό από 1 λάιμ
τον πολτό της φράουλας
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ καλά και ρίχνετε το μίγμα στο καυτό μπισκότο.
Όταν ψηθεί, το αφήνετε να κρυώσει, το κόβετε σε κομμάτια και το βάζετε στο ψυγείο.
πατήστε για να δείτε τη συνταγή
Πάρα πολύ ωραία συνταγή!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤρελαίνομαι για τις φράουλες!!!
Καλό Σαβ/κο!!!
Φιλιά!!!
σ'ευχαρτιστώ πολύ!!!
ΔιαγραφήΠολύ ωραία! Εγώ δεν ήξεςρα το blog! Ευχαριστουμε Πέπη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι μιάς φίλης, πρίν λίγο καιρό το ξεκίνησε!
Διαγραφήκαλή σου μέρα Έρη!!!
Σε όλες τις φραουλο-νοστιμιές λέμε ναί!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά, καλό ΣΚ!!
κι εγώ το ίδιο αλλά αυτή είναι η τελευταία για φέτος!
Διαγραφήβγήκανε τα κεράσια!!!
Πέπη μου εκπληκτικό, τέλεια συνταγή!!!Ευχαριστούμε!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά!!!!
Efxaristo!!! Kalimera!!!!
ΔιαγραφήΠολύ ωραίες οι step-by-step οδηγίες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΛές να μπορεί να γίνει η συνταγή και με κεράσια? (είμαι ελαφρώς άσχετη με το συγκεκριμένο φρούτο αλλά μιας και το ανέφερες....)
Exeis orexi na vgazeis koukoutsia???????????
ΔιαγραφήXaxa!!! Ta kerasia de ta xrisimopoiisei pote se gliko.....
Ακόμα μια φοβερή συνταγή που ξετρύπωσες και προσάρμοσες! Θα γίνεται φανταστική η επικάλυψη με το ζαχαρούχο και τον πολτό φράουλας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία η νέα blogοφίλη και τα λέει και χαριτωμένα, οι προτάσεις σου σήμερα μας άνοιξαν την όρεξη!
Kai i epikalipsi alla kai i vasi itan souper, sa biskoto!!!!
Διαγραφήs' efxaristo Dark Chef!
Πέπη πάλι έγραψες κορίτσι!! Μπράβο!
ΑπάντησηΔιαγραφήσ΄ευχαριστώ Χρυσαυγή μου !!!!
ΔιαγραφήΑ, γι' αυτό είχατε μια κόντρα με την άλλη φιλενάδα για τις φράουλες που έχουν ξεμείνει!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤώρα μάλιστα, κατάλαβα πως εδώ μέσα έγινε της φράουλας η "μπάρα" (όχι το κάγκελο) :-)))
Καλημέρες και καλή δύναμη Πέπη μας.
χαχαχαχα!!!ναι ναι..μεγάλη κόντρα.....χαχαχα!!!!
Διαγραφήγεια σου Πηνελόπη!
Τελειες μπαρες... αυτη η κρεμα απο πανω ειναι ολα τα λεφτα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλώς την!!!
Διαγραφήσε χάσαμε!
αλλάξες τίτλο στο μπλόγκ σου?????
Πέπη υπέροχες οι μπάρες από φράουλα!!! Πρέπει να είναι πολύ γευστικές!! Μπράβο και για το καινούργιο Blog που μας συστήνεις!!!! Καλή Εβδομάδα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήσ΄ευχαριστώ!
ΔιαγραφήΤο blog της Τάνιας το διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό, έχει πολύ ωραίες ιδέες και ευχάριστο τρόπο γραφής!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία συνταγή επέλεξες Πέπη, με είχε ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή!
Φιλιά!
χαίρομαι που τη διαβάζεις!!!
Διαγραφήφιλιά!!!