ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ τον φούρνο στους 200C.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ...
1 ποτήρι παρμεζάνα τριμμένη
1 κουταλάκι θυμάρι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΣΤΡΩΝΕΤΕ ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και φτιάχνετε βουναλάκια από 2 κουταλάκια παρμεζάνας. Αφήνετε αρκετή απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν.
Σε 3-4 λεπτά η παρμεζάνα λιώνει και ξεροψήνεται.
Βγάζετε το ταψί από τον φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν τελείως πρίν τα σερβίρετε!
η ιδέα είναι από τη Χρυσαυγή και το ''Food for thought''
πατήστε για να δείτε τη συνταγή
Εύκολα και πολύ νόστιμα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι πολύ φοβάμαι εθιστικά επίσης!
Φιλιά!
ακριβώς..έτσι όπως τα λές!!! εθιστικά.
Διαγραφήτελειώνουν στο λεπτό!!!!
φιλιά!
Γειά σου βρε Πέπη με τις μπλογκοσυνταγές σου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜόλις τα είδα, σκέφθηκα... "κάτι μου θυμίζουν αυτά"!!!! χιχιχι
Και αμέσως κατάλαβα. Τη συνταγή είχα "κλέψει" (μην το πεις πουθενά) από ένα μικρό βιβλιαράκι μαγειρικής που πουλούσε ο ΑΒ (σούπερ μάρκετ) με θέμα τα τυριά. Το ξεφύλιζα καθώς ψώνιζα, έπεσα πάνω στη συνταγή, την αποστήθησα και τα έφτιαξα την ίδια κιόλας μέρα!!! Σκανταλιά, ε???
Αν επιτρέπεται, πως τα φάγατε? Σκέτα ή σπασμένα σε κάποια σαλάτα?
τάφος. . . :) :) :) ....
Διαγραφήπάντως...κάποιες φορές όλοι από κάπου παίρνουμε ιδέες!!!εγώ σήμερα ... από σένα!
πως τα φάγαμε???????????????σκέτα φυσικά....δε προλαβαίνεις να τα φας κι αλλιώς...είναι εθιστικά όπως λέει και η Ερμιόνη!!!! φιλιά Χρυσαυγή μου!
Φαινεται ότι είναι εθιστικά, γεια στα χέρια σου Πέπη!
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστώ πολύ!!!
ΔιαγραφήΑυτό το "εθιστικά" της Ερμιόνης, πολύ φοβάμαι πως είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλεια φαίνονται Πέπη μας.
σ'ευχαριστώ Πηνελόπη!!!
ΔιαγραφήPeps κερνάς τσιπς για τον αυριανό πρωινό καφέ ή...θα μας πειράξει λες?
ΑπάντησηΔιαγραφήΖ.
τίποτα δε μας πειράζει!!!καλημέρα!!!
ΔιαγραφήΑχ τι μου κάνεις τώρα.. και τρεαλίνομαι για την παρμεζάνα... θα τα κάνω ΣΙΓΟΥΡΑ ! ! !
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!!!!!!!!!
πολύ εύκολα! δοκίμασε τα!!!
ΔιαγραφήΚαταπληκτικά δε μου ξεφεύγουν θα τα φτιάξω!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!!!
σ'ευχαριστώ!!!δοκίμασε τα!!!
ΔιαγραφήΦοβερά φαίνονται!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή