υλικά
- 180γρ βούτυρο
- 2 κουταλιές ζάχαρη
- 400γρ κουβερτούρα σε νιφάδες
- 250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 7 αυγά
- ζάχαρη άχνη
εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 250C.
Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μία φόρμα για κέικ 25 εκ.
Λιώνετε σε μία κατσαρόλα, σε πολύ χαμηλή φωτιά, το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Προσθέτετε τη κουβερτούρα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Προσθέτετε εναλλάξ το αλεύρι και τ' αυγά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ρίχνετε το μίγμα στη φόρμα.
Βάζετε τη φόρμα στο φούρνο και τον ΣΒΗΝΕΤΕ!
Αφήνετε το κέικ-σουφλέ μέσα στο φούρνο για 10 λεπτά!
Το βγάζετε και το αφήνετε να κρυώσει στη φόρμα του.
Βάζετε το σουφλέ σε πιατέλα και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.
Με τη ζέστη του φούρνου το κέικ ψήνεται εξωτερικά και μέσα παραμένει μαλακό σα σουφλέ!
Ο Δημήτρης έφτιαξε το σουφλέ σε ατομικά φορμάκια!!!
the recipe in english
Τι ανάρτηση σκέτη κόλαση είναι αυτή...Έχω κολλήσει στην οθόνη και κοιτάω σα χαζή!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το θέλω ολόκληρο!!!!!!! Καλό μήνα
ΑπάντησηΔιαγραφήtoso eukolo kai toso laxtaristo!kalo mhna!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΕ-ΘΑΙ-ΝΩ !
ΑπάντησηΔιαγραφήΜανούλα μου...!!!!!!!!!!!!! Αυτό σε στέλνει με ένα χαμόγελο ευτυχίας στον Παράδεισο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠέπη σκίζεις!!! Η δε φωτογράφιση φίνα και κλασάτη, με το καφέ, το λευκό και το γαλάζιο σε πλήρη αρμονία!!
Μπράβο κοριτσάρα! Μπράβο!!!
Siento su sabor através de la pantalla una receta fantástica,abrazos.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦανταστικό γλυκο κ πολυ ευκολη συνταγή! Να εισαι καλα Πεπη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑντωνια
Γαματο
ΑπάντησηΔιαγραφή