ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΕΤΕ για 5-10 λεπτά στους 160C...
200γρ νιφάδες βρώμης
100 γρ λιναρόσπορο τριμμένο
50 γρ αμυγδαλόψυχα
ΛΙΩΝΕΤΕ σ'ένα κατσαρολάκι...
100 γρ βούτυρο
100 γρ ζάχαρη
3 κουταλιές μέλι
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ καλά σ' ένα μπώλ τα δύο μίγματα .
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
1 κουταλάκι κανέλα
100 γρ cranberries
ΒΑΖΕΤΕ το μίγμα σ'ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί , το στρώνετε με μία σπάτουλα και το ψήνετε για 30 λεπτά στους 160C.
Υγιεινό σνακ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχη η αρχική φωτογραφία, το καλοκαίρι που έφυγε....
φιλάκια
Exquisitas granolas lucen espectaculares y muy saludables,abrazos grandes.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕκπληκτική συνταγή! Αξίζει να προστεθεί το εξής: Όταν βγούν από το φούρνο, χαράξτε τις.Το μείγμα θα εχει μια "υγρασία", οπότε θα χρειαστείτε μαχαίρι χωρίς δόντια.Έπειτα, αφήστε τις να κρυώσουν στο ταψί.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑφού κρυώσουν, θα δείτε ότι μπορείτε να τις σπάσετε σε ισομεγέθη κομμάτια!