17 Οκτωβρίου 2011

Μπάρες με κράνμπερις



ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΕΤΕ για 5-10 λεπτά στους 160C...
200γρ νιφάδες βρώμης
100 γρ λιναρόσπορο τριμμένο
50 γρ αμυγδαλόψυχα
ΛΙΩΝΕΤΕ σ'ένα κατσαρολάκι...
100 γρ βούτυρο
100 γρ ζάχαρη
3 κουταλιές μέλι
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ καλά σ' ένα μπώλ τα δύο μίγματα .
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
1 κουταλάκι κανέλα
100 γρ cranberries

ΒΑΖΕΤΕ το μίγμα σ'ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί , το στρώνετε με μία σπάτουλα και το ψήνετε για 30 λεπτά στους 160C.

Αφήστε το να κρυώσει καλά και κόψτε το σε κομμάτια.

3 σχόλια:

  1. Υγιεινό σνακ!!!!
    Υπέροχη η αρχική φωτογραφία, το καλοκαίρι που έφυγε....
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Exquisitas granolas lucen espectaculares y muy saludables,abrazos grandes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/16, 11:50 μ.μ.

    Εκπληκτική συνταγή! Αξίζει να προστεθεί το εξής: Όταν βγούν από το φούρνο, χαράξτε τις.Το μείγμα θα εχει μια "υγρασία", οπότε θα χρειαστείτε μαχαίρι χωρίς δόντια.Έπειτα, αφήστε τις να κρυώσουν στο ταψί.
    Αφού κρυώσουν, θα δείτε ότι μπορείτε να τις σπάσετε σε ισομεγέθη κομμάτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή