25 Ιουνίου 2011

Τσίζκέικ με σάλτσα φράουλας



ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ τον φούρνο στους 170 C.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ ' ένα μπώλ...
500γρ ανθότυρο
200 γρ ξυνόγαλα
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
180 γρ μέλι
4 αυγά
ξύσμα από 1 λάιμ
2 κουταλιές χυμό λάιμ


ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ καλά και βάζετε το μίγμα σε μία φόρμα ή σε 8  ατομικά φορμάκια. ( ξεφορμάρουν καλύτερα)
ΨΗΝΕΤΕ για 30 λεπτά.
ΑΦΗΝΕΤΕ το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει καλά.

ΞΕΦΟΡΜΑΡΕΤΕ με τη βοήθεια ενός μαχαιριού και ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ με σάλτσα φράουλας!

ΒΑΖΕΤΕ σ ' ένα τηγάνι...
600 γρ φράουλες 
200 γρ ζάχαρη
τις αφήνετε να βγάλουν τα υγρά τους . Προσθέτετε
1 φρέσκια βανίλια και τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά.


 


4 σχόλια:

  1. polu wraio kai arwmatiko me tis fraoulitses!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμμ! Αρωματένιο και δελεαστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιοοο και διαφορετικο!!!Ο λωβος βανιλιας ολα τα λεφτα!! Μπραβο βρε Πιπς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή