υλικά
- 500γρ μανιτάρια πορτομπέλο
- 5-6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1/2 ματσάκι μαιντανό, ψιλοκομμένο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 10 ελιές
- 1 μίνι καυτερή πιπερίτσα
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο
- 250γρ μοτσαρέλα
- 1/2 πορτοκαλί ή κόκκινη πιπεριά
εκτέλεση
Βάζετε σ' ένα μπωλάκι, τα σκόρδα, το μαιντανό, το κρεμμυδάκι, το ελαιόλαδο και το ξύδι.
Βγάζετε τα κοτσανάκια από τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβετε
Βγάζετε το κουκούτσι από τις ελιές και τις ψιλοκόβετε.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220C.
Στρώνετε αντικολλητικό χαρτί σ' ένα ταψί.
Τι ωραία! Το σκόρδο τους πηγαίνει πολύ.
ΑπάντησηΔιαγραφή*Αυτά έφαγα κι εγώ, χθες βράδυ... :))