230 γρ γάλα καρύδας
200 γρ ελαιόλαδο
20 γρ ρούμι
230 γρ ζάχαρη άχνη
350 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
200 γρ τριμμένη καρύδα
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
4 κουταλιές νιφάδες σοκολάτας
ΒΑΖΕΤΕ το μίγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα.
ΨΗΝΕΤΕ σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 30 λεπτά.
η ιδέα είναι της Αθηνάς και θα τη βρείτε στο blog της Sugar Buzz.
Γιαμ γιαμ! Ρουμι και καρυδα!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή