16 Ιουνίου 2011

Κέικ με σοκολάτα και γάλα καρύδας



ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ...
230 γρ γάλα καρύδας
200 γρ ελαιόλαδο
20 γρ ρούμι
230 γρ ζάχαρη άχνη
350 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
200 γρ τριμμένη καρύδα
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
4 κουταλιές νιφάδες σοκολάτας

ΒΑΖΕΤΕ το μίγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα.

ΨΗΝΕΤΕ σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 30 λεπτά.

ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ  αν θέλετε με λίγη σοκολάτα όσο είναι ακόμα ζεστό.

1 σχόλιο: