28 Μαΐου 2014

2o Φεστιβάλ Ευ Ζην - Food4Good


Οι Surfers 4 Life για 2η χρονιά διοργανώνουν το φεστιβάλ «Ευ ζην» στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ηµέρας Επιζώντων Καρκίνου συνεχίζει την επιτυχημένη του προσπάθεια κατακτώντας τους εξής στόχους:



- Να στείλει το ενδυναμωτικό μήνυμα «Είμαι Νικητής» σε όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο,
- Να διαδώσει τα μυστικά της ευεξίας και να προτείνει συμπληρωματικούς τρόπους διαχείρισης κρίσεων, καταρρεύσεων και ασθενειών
- Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των ΜΚΟ ΚΕΦΙ (Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών) και ΠΕΣΠΑ (Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων).

Η μέρα περιλαμβάνει αθλήματα, ομιλίες ειδικών σχετικά με την ευεξία και την διατροφή, σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών, βιωματικά εργαστήρια, , δωρεάν εξέταση, ψυχαγωγικό πρόγραμμα από γνωστούς καλλιτέχνες, παρουσιάζουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το Food4Good και οι 42 προσκεκλημένοι, ανάμεσα στους οποίους είμαι κι εγώ με το Pepi's kitchen, στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας Surfers4Life και προσφέρουμε φαγητό για καλό σκοπό στο Φεστιβάλ "Ευ Ζην" .
Ένας πλούσιος μπουφές με σπιτικά φαγητά και γλυκά, στα πλαίσια του Ευ ζην, θα είναι στην διάθεση του κοινού με 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των ΜΚΟ ΚΕΦΙ (Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών) και ΠΕΣΠΑ (Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων).

Την παρουσία και την δράση της ομάδας Food4Good και των προσκεκλημένων τους στηρίζουν έμπρακτα και με διάθεση προϊόντων:
Μέλι Αττική-Πίττας, Fytro, Γιώτης, Creta Farm, Φάγε, Farmers Republic, ΑΒ Βασιλόπουλος, Χαλβαδοποιία Χατζηγαβριήλ, Maggi, stokarotsi.gr, Τυροκομείο Κωσταρέλος, Simply Greek, Κρεοπωλείο Παπούλιας, Κρεοπωλείο Λόγος,INTERTRADE HELLAS A.B.E.E.

Η είσοδος στο χώρο του Φεστιβάλ και η συμμετοχή στις παράλληλες δραστηριότητες είναι δωρεάν για όλους!
Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ.


Κυριακή 1η Ιουνίου,στον Σχοινιά!

Σας περιμένουμε!!!

6 σχόλια:

  1. Εξαιρετική εκδήλωση θα πρέπει να είναι.
    Και ειδικά για τα παιδιά που θα περάσουν υπέροχα.
    Θα ήθελα πολύ να παρευρεθώ και το ξέρεις....
    Θα περάσετε τέλεια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να ερχόσουν!!
      Πιστεύω θα είναι πολύ όμορφα για μικρούς και μεγάλους!!!!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή τη φοβερή εκδήλωση με το δυνατό και εμψυχωτικό μήνυμα!!!
    Προώθησα μέσω email την ανάρτηση στους φίλους μου και πραγματικά θα προσπαθήσουμε να παρεβρεθούμε και εμείς οικογενειακώς!!! Θα περάσουμε καλά συνδυάζοντας και καλό σκοπό!!
    Σας εύχομαι καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Δήμητρα!!
      Ελπίζω να τα πούμε από κοντά!!

      Διαγραφή
  3. Ααα!
    Τι ωραία! Θα είσαι και εσύ εκεί; Θα τα πούμε και από κοντά λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή