ΠΛΕΝΕΤΕ και κόβετε σε κομμάτια ...
500 γρ σπαράγγια
2 μελιτζάνες
1 γλυκοπατάτα
3 πιπεριές (πράσινη , κίτρινη, κόκκινη)
2 κρεμμύδια
3 κολοκυθάκια
ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ σε μεγάλο ταψί και προσθέτετε...
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
3 κουταλιές μπαλσάμικο
μαράθο ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
αλάτι, πιπέρι
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ καλά με τα χέρια σας και ψήνετε για 1/2 ώρα .
Όταν ξεροψηθούν , βγάζετε το ταψί από το φούρνο, κλείνετε το διακόπτη, προσθέτετε 250 γρ φέτα θρυμματισμένη και ξαναβάζετε το ταψί στον ζεστό φούρνο να λιώσει λίγο η φέτα.
Καλή σας όρεξη!
Αυτό θα το φτιάξω και αν δεν το τιμήσουν γιατί είναι λίγο περίεργοι στο σπίτι μας....δεν με χαλάει καθόλου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχο, ελαφρύ και καλοκαιρινότατο!
Ιδανικό για αυτή την εποχή, που θέλουμε να τρώμε λίγο πιο ελαφρά, λίγο πιο υγιεινά... Πεντανόστιμο φαίνεται!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια βουτιά θα ήθελα να κάνω στην φωτογραφία.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ όμορφο το μπλογκ σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ αρωματικά τα λαχανικά σου! Μου αρέσει ο τρόπος που μαγειρεύεις!
θα τα λέμε! Φιλάκια