4 στήθη κοτόπουλου
το γεμίζετε με νερό και προσθέτετε ...
1 κουταλιά αλάτι
1 κουταλιά πιπέρι
1 κουταλιά ζάχαρη
1 κουταλιά θυμάρι
3 κουταλιές λευκό ξύδι μπαλσάμικο
τα αφήνετε να μαριναριστούν 3 ώρες.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ'ένα μπώλ...
μία χούφτα βασιλικό ψιλοκομμένο
5 ελιές ψιλοκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
100γρ φέτα σε κομματάκια
όταν περάσουν οι 3 ώρες, βγάζετε τα κοτόπουλα από την άλμη , τα σκουπίζετε καλά και με ένα μαχαίρι τα ανοίγετε λίγο για να σχηματιστεί μία τσέπη .
Μοιράζετε τη γέμιση και τα κλείνετε με οδοντογλυφίδες.
Αλείψτε τα με ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές, προσθέστε αλάτι, πιπέρι και ψήστε τα στο γκριλ,γυρίζοντας τα μία φορά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
αν σας περισσέψει γέμιση , βάλτε τη σε ομελέτα !
Πολύ ιδιαίτερο το μαρινάρισμα του έτσι,ούτε που το είχα σκεφτεί σαν ενδεχόμενο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε τέτοια γέμιση σίγουρα θα είναι τέλειο, μπαίνει στα υπόψη !
Καλή εβδομάδα!
Η μάνα του λόχου (ο μπλόγκερ έχει κέφια πάλι...)
Αυτές οι θαλασσένιες φωτογραφίες σου θα με καταστρέψουν!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήλουκούμι το φαγητό σου.
Εξαιρετικότατο και αρωματικότατο! Ωραία ιδέα Peps.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο φτιάχνω παρόμοια αλλά πιο λιτό.
* Eίναι το δεύτερο σχόλιο, ελπίζω να το πάρει αυτή τη φορά.
Φιλί Peps
Ζ.