2 φέτες του τόστ ολικής αλέσεως
και το βάζετε σ' ένα μπώλ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ στο μίξερ...
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια ( red kidney beans )
και το βάζετε στο μπώλ με το ψωμί.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
ξύσμα λεμονιού
1/2 κουταλάκι ρίγανη
λίγη σκόνη τσίλι
αλάτι
1 αυγό
1 ασπράδι
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ μ'ένα κουτάλι και πλάθετε 4 μπιφτέκια.
Το μίγμα είναι αρκετά μαλακό. Τηγανίζετε τα μπιφτέκια με 2 κουταλιές ελαιόλαδο γυρνώντας τα μία φορά με προσοχή, να μη σπάσουν. Περίπου 3 -4 λεπτά από κάθε πλευρά.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ....
βράστε το κους κους όπως λέει το πακέτο και προσθέστε ντομάτα , αγγούρι, αβοκάντο, κρεμμύδι,μαιντανό... όλα ψιλοκομμένα. Περιχύστε με λαδολέμονο και ανακατέψτε καλά.
Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αυτά τα κόκκινα φασόλια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑχ και να ήμουν ξαπλωμέη στην παραλία της φωτογραφίας!!!!! Πού βρίσκεται;;;
Πέπη καλημέρα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπιφτεκάκια λαχανικών και κους κους!!
Yammy!! υπέροχη συνταγή!
Φιλάκια Πέπη και καλό Σβκ!!!