ΒΑΖΕΤΕ σε μία κατσαρόλα...
1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα ελαφρύ
1 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη μαύρη
250 γρ σιμιγδάλι ψιλό
1 κουταλιά απόσταγμα βανίλιας
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ μέχρι να πήξει.
ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ τη κατσαρόλα από τη φωτιά.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ... ανακατεύοντας συνεχώς
1 κουταλιά βούτυρο
4 αυγά χτυπημένα
ΨΗΝΕΤΕ για 35- 40 λεπτά μέχρι να βγαίνει η λάμα του μαχαιριού καθαρή.
ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
ΤΡΩΓΕΤΑΙ κρύα. Κόψτε τη σε κομμάτια και βάλτε τη στο ψυγείο σε τάπερ.
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ έξτρα ζάχαρη άχνη και κανέλα κάθε φορά που σερβίρετε.
από τις αγαπημένες πίτες...στο χωριό της μητέρας μου ε.εχει την τιμητική της αυτή η πίτα κάθε βδομάδα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν έχω φτιάξει ποτέ!!! Λες να ήρθε η ώρα της;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήναι! ναι! δοκιμασε τη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή