ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ...
200 γρ αμύγδαλα φιλέ
30 γρ αλεύρι
180 γρ ζάχαρη
τα ασπράδια
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
40 γρ βούτυρο λιωμένο, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
40 γρ βούτυρο λιωμένο, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Σκεπάζετε το μπώλ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 1 1/2 ώρα .
ΠΑΙΡΝΕΤΕ κουταλιές από το μίγμα και τις ακουμπάτε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Με τη ράχη του κουταλιού πιέζετε ώστε να σχηματίσετε λεπτούς δίσκους.
ΨΗΝΕΤΕ τα μπισκότα μέχρι να ροδίσουν και γίνουν τραγανά.( περίπου 20 λεπτά)
τα φαντάζομαι ήδη να μουλιάζουν στον καφέ μου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠανεύκολη συνταγή και σίγουρα πολυ νόστιμη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνονται νοστιμότατα!!
Φιλάκια, καλό Σαβ/κο!!!
Peps
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία ιδέα! Απλά και νόστιμα υλικά.
Σε φιλώ
Καλό Σ/Κ
* Είχα αφήσει και άλλο σχόλιο και δεν το βλέπωωωω:(