16 Ιανουαρίου 2011

Πατατοσαλάτα



σάλτσα για 1,5 κιλό βραστές πατατούλες
1 ποτήρι μαγιονέζα
2 κουταλιές γιαούρτι
2 κουταλιές μουστάρδα dijon
2 κουταλιές whole grain μουστάρδα
άνιθο ψιλοκομμένο
λίγο σέλερι ψιλοκομμένο
μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι πιπέρι

ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε τις πατάτες.
τις βάζουμε στο ψυγείο μερικές ώρες πριν τις σερβίρουμε.
οι πατάτες στη φωτογραφία είναι...μώβ,γαλλικής προέλευσης.

4 σχόλια:

  1. Φοβερή η πατατοσαλάτα. Με μπόλικο κρεμμυδάκι και άνιθο. Πέτας και με δυο φετούμπες ψωμί και ζεις σα βασιλιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία πατατοσαλάτα, την κάνω με τον ίδιο τρόπο, με προσθήκη βραστού αυγού.
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις έβλεπα προ ημερών σε λονδρέζικο Σ/Μ και όλο με προκαλούσαν να τις αγοράσω. Αν είχα δει την καταπληκτική σου σως θα τις είχαμε φάει, ήδη...

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα μου φανηκε η πατατα διαφορετικη στο χρωμα! Νοστιμη σως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή