1 ποτήρι μαγιονέζα
2 κουταλιές γιαούρτι
2 κουταλιές μουστάρδα dijon
2 κουταλιές whole grain μουστάρδα
άνιθο ψιλοκομμένο
λίγο σέλερι ψιλοκομμένο
μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι πιπέρι
ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε τις πατάτες.
τις βάζουμε στο ψυγείο μερικές ώρες πριν τις σερβίρουμε.
οι πατάτες στη φωτογραφία είναι...μώβ,γαλλικής προέλευσης.
Φοβερή η πατατοσαλάτα. Με μπόλικο κρεμμυδάκι και άνιθο. Πέτας και με δυο φετούμπες ψωμί και ζεις σα βασιλιάς.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραία πατατοσαλάτα, την κάνω με τον ίδιο τρόπο, με προσθήκη βραστού αυγού.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα
Τις έβλεπα προ ημερών σε λονδρέζικο Σ/Μ και όλο με προκαλούσαν να τις αγοράσω. Αν είχα δει την καταπληκτική σου σως θα τις είχαμε φάει, ήδη...
ΑπάντησηΔιαγραφήxxx
Καλα μου φανηκε η πατατα διαφορετικη στο χρωμα! Νοστιμη σως!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή