1 φακελάκι μανιτάρια porcini
ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΕ...
1 πράσο
1 σελινόριζα
1 γλυκοπατάτα
1 μπρόκολο
1 φινόκιο
1 φινόκιο
2 καρότα
1 καυτερή πιπερίτσα
ΤΑ ΣΩΤΑΡΕΤΕ με 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
τα μανιτάρια
το λευκό κρασί
2 κουταλάκια θυμάρι ξερό
1 κουταλάκι αλάτι
κρόκο κοζάνης
2 λίτρα νερό ίσως και παραπάνω
ΒΡΑΖΕΤΕ σε μέτρια φωτιά μέχρι να χυλώσουν (περίπου 1 ώρα).
Αν θέλετε λιώνετε τα λαχανικά για να γίνει η σούπα παχύρευστη.
Η σουπα ηταν πολυ νοστιμη. Η μονη αλλαγη που εκανα χρησιμοποιησα ζωμο κοτας αντι για νερο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστω πολυ!!!!
ωραία ιδέα!!
ΔιαγραφήΌνειρο!
ΑπάντησηΔιαγραφήσ΄ευχαριστώ πολύ Αγγελική!!!
Διαγραφή