21 Μαρτίου 2012

Ρολάκια ρόκας με προσούτο


υλικά
  • 250γρ ρόκα
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλάκια λευκό ξύδι
  • 2 κουταλάκια χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • 3 κουταλιές παρμεζάνα τριμμένη
  • 10-12 φέτες προσούτο



εκτέλεση

Πλένετε τη ρόκα, αφήνετε να στεγνώσει καλά και την κόβετε με τα χέρια σας σε κομμάτια.
Ανακατεύετε σ'ένα μπωλ το ελαιόλαδο, το ξύδι, το χυμό λεμονιού, την μουστάρδα και τη παρμεζάνα. Προσθέτετε τη ρόκα και ανακατεύετε καλά.
Βάζετε σε κάθε φέτα προσούτο λίγη ρόκα, ρολάρετε και σερβίρετε!




16 σχόλια:

  1. Καλημέρα Πέπη!!
    Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται λοιπόν! :)
    Πρωτότυπη, ευφάνταστη και πολύ νόστιμη η συνταγή σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα ρολάκια είναι φανταστικά για να προσφερθούν με το απεριτίφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέπη μου καλησπέρα!!!Τι ωραία ιδέα!!!!Είναι τέλεια, μπράβο!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά υπέροχο!!! Ειλικρινά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσο εύκολο αλλά τόσο γευστικό!
    Πολύ νόστιμη η συνταγή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημέρα κορίτσια!!!ευχαριστώ για τα σχόλια!
    αξίζει να τη δοκιμάσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Peps θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον Κάνθαρο...
    Σατανικότατα τα ροκάκια σου!
    Ααααχ!
    (αναστεναγμός λιγούρας).

    Φιλί
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πράγματι!!! σαανικότατα και πεντανόστιμα!!! δοκιμασέ τα!!!

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στο μπλόγκ μου!!!
      Όντως είναι ελαφρύ και εύκολο!!!

      Διαγραφή