υλικά
- μερικές φετούλες μπαγκέτας
- ελαιόλαδο
- την αγαπημένη σας σοκολάτα
- χοντρό αλάτι
εκτέλεση
Ψήνετε στο γκρίλ το ψωμί και από τις δύο πλευρές για 1-2 λεπτά.
Αλείφετε τις φετούλες με ελάχιστο ελαιόλαδο και βάζετε μερικά κομματάκια σοκολάτα.
Ξαναβάζετε το ταψάκι στο φούρνο, τον σβήνετε και αφήνετε τη σοκολάτα να λιώσει για 1-2 λεπτά.
Στρώνετε τη λιωμένη σοκολάτα μ' ένα μαχαίρι, πασπαλίζετε με λίγο χοντρό αλάτι και ...είναι έτοιμο!
Πέπη μου στο πι και φι το γλυκάκι!!!Πολύ ωραία η ιδέα σου!Φιλιά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΙδιαίτερο, εύκολο, γρήγορο, με λίγα και φθηνά υλικά!! Εύγε σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ πρότασή είναι πολύ επικίνδυνη! Γίνεται τόσο εύκολα και είναι τόσο λαχταριστή που αποτελεί σκάνδαλο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈρχεσαι να παίξουμε? Σε προσκαλώ!
Αν θες να βγάλεις την λεκτική επαλήθευση για να είναι πιο εύκολο να τα λέμε δες τι γράφει η Κική http://mikrikouzina.blogspot.com/2012/03/blog-post_09.html
γεια σου Αγγελική! ευχαριστώ για τη πρόσκληση!!!πολλές οι ερωτήσεις...θα προσπαθήσω να παίξω!! φιλιά!
ΔιαγραφήΚαλά... πιο express δεν θα μπορούσε να είναι!
ΑπάντησηΔιαγραφήσας ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια!!! καλημέρα σε όλες σας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ξαναβλέπω και το ξανακαμαρώνω!!! Σλουρπ!
ΑπάντησηΔιαγραφήοχι ένα ταψί, καμιά δεκαριά λαμαρίνες θα βάλω για τέτοια λιχουδιά!! μη σου πω δεν θα κόψω καν φέτες τη φρατζόλα απλα θα την ανοίjω στη μεση :P xaxaxaxa
ΑπάντησηΔιαγραφήτέλειο τελειο!