υλικά
- 250γρ ρόκα
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κουταλάκια λευκό ξύδι
- 2 κουταλάκια χυμό λεμονιού
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- 3 κουταλιές παρμεζάνα τριμμένη
- 10-12 φέτες προσούτο
εκτέλεση
Πλένετε τη ρόκα, αφήνετε να στεγνώσει καλά και την κόβετε με τα χέρια σας σε κομμάτια.
Ανακατεύετε σ'ένα μπωλ το ελαιόλαδο, το ξύδι, το χυμό λεμονιού, την μουστάρδα και τη παρμεζάνα. Προσθέτετε τη ρόκα και ανακατεύετε καλά.
Βάζετε σε κάθε φέτα προσούτο λίγη ρόκα, ρολάρετε και σερβίρετε!
Καλημέρα Πέπη!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται λοιπόν! :)
Πρωτότυπη, ευφάνταστη και πολύ νόστιμη η συνταγή σου!
Φιλιά!
σ΄ευχαριστώ πολύ!!! δοκιμασέ τη!!!
ΔιαγραφήΑπλό και τέλειο!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι γρήγορο και νόστιμο!!!
ΔιαγραφήΑυτά τα ρολάκια είναι φανταστικά για να προσφερθούν με το απεριτίφ!
ΑπάντησηΔιαγραφήναι πράγματι! δοκιμασέ τα! φιλιά!
ΔιαγραφήΣατανικό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌντως!!!
ΔιαγραφήΠέπη μου καλησπέρα!!!Τι ωραία ιδέα!!!!Είναι τέλεια, μπράβο!!!Φιλιά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπλά υπέροχο!!! Ειλικρινά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤόσο εύκολο αλλά τόσο γευστικό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ νόστιμη η συνταγή σου!
καλημέρα κορίτσια!!!ευχαριστώ για τα σχόλια!
ΑπάντησηΔιαγραφήαξίζει να τη δοκιμάσετε!!!
Peps θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον Κάνθαρο...
ΑπάντησηΔιαγραφήΣατανικότατα τα ροκάκια σου!
Ααααχ!
(αναστεναγμός λιγούρας).
Φιλί
Ζ.
πράγματι!!! σαανικότατα και πεντανόστιμα!!! δοκιμασέ τα!!!
ΔιαγραφήΠολύ ωραίο και διαιτητικό!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλώς ήρθες στο μπλόγκ μου!!!
ΔιαγραφήΌντως είναι ελαφρύ και εύκολο!!!