ΚΟΒΕΤΕ σε κομμάτια 3 εκ ...
500γρ σπαράγγια
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα ταψάκι...
τα σπαράγγια
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
Τα ψήνετε στο γκρίλ περίπου 5 λεπτά , να μαλακώσουν και να ξεροψηθούν.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι...
1 ποτήρι ψίχουλα
1/2 ποτήρι παρμεζάνα τριμμένη
1 κουταλιά ελαιόλαδο
πιπέρι
ΡΙΧΝΕΤΕ στο ταψάκι, διάσπαρτα, κουταλιές από 150 γρ μασκαρπόνε.
ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ με το μίγμα της παρμεζάνας και ψήνετε στο γκρίλ για 2 λεπτά .
Πέπη μου πολύ ωραία πρόταση!!!Το μασκαρπόνε ταιριάζει καταπληκτικά με τα λαχανικά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά!!!
γρήγορη και εύκολη συνταγή!!
Διαγραφήκαλή σου μέρα!!!
Πολύ όμορφο πιάτο Πέπη μου! Ανοιξιάτικο, γεμάτο χρώμα, ελαφρύ και υγιεινό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα!
Σ' ευχαριστώ Ερμιόνη!
ΔιαγραφήΦαίνεται εξαιρετικό, θα το επιχειρήσω... ( επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, σπαράγγια )
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!!!!!!!!!
Καλημέρα Ελένη! Είναι και πολύ εύκολο! Αν το δοκιμάσεις , πες μου εντυπώσεις! Στις ''σαλάτες'' θα βρείς και μια άλλη συνταγή με σπαράγγια.
ΔιαγραφήΦιλιά!
Ωχ! τι ωραια συνταγη ειναι αυτη! και μ'αρεσει και το μακσαρπόνε και με τα σπαράγγια εχω τρέλα. θα το δοκιμάσω!
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστώ πολύ! αν τη δοκιμάσεις , πές μου!
ΔιαγραφήΤι ωραία και εύκολη συνταγή!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤώρα που είναι και η εποχή των σπαραγγιών!
Μπράβο Πέπη!