24 Μαρτίου 2012

Σπαράγγια με μασκαρπόνε στο γκρίλ




ΚΟΒΕΤΕ σε κομμάτια  3 εκ ...
500γρ σπαράγγια
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ  σ' ένα ταψάκι...
τα σπαράγγια
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
Τα ψήνετε στο γκρίλ περίπου 5 λεπτά , να μαλακώσουν και να ξεροψηθούν.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι...
1 ποτήρι ψίχουλα
1/2 ποτήρι παρμεζάνα τριμμένη
1 κουταλιά ελαιόλαδο
πιπέρι
ΡΙΧΝΕΤΕ στο ταψάκι,  διάσπαρτα, κουταλιές από 150 γρ μασκαρπόνε.
ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ με το μίγμα της παρμεζάνας και ψήνετε στο γκρίλ για 2 λεπτά .

9 σχόλια:

  1. Πέπη μου πολύ ωραία πρόταση!!!Το μασκαρπόνε ταιριάζει καταπληκτικά με τα λαχανικά!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γρήγορη και εύκολη συνταγή!!
      καλή σου μέρα!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο πιάτο Πέπη μου! Ανοιξιάτικο, γεμάτο χρώμα, ελαφρύ και υγιεινό!
    Καλημέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται εξαιρετικό, θα το επιχειρήσω... ( επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, σπαράγγια )
    Καλημέρα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ελένη! Είναι και πολύ εύκολο! Αν το δοκιμάσεις , πες μου εντυπώσεις! Στις ''σαλάτες'' θα βρείς και μια άλλη συνταγή με σπαράγγια.
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Ωχ! τι ωραια συνταγη ειναι αυτη! και μ'αρεσει και το μακσαρπόνε και με τα σπαράγγια εχω τρέλα. θα το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ! αν τη δοκιμάσεις , πές μου!

      Διαγραφή
  5. Τι ωραία και εύκολη συνταγή!!!!!!!!!!!!!!!
    Τώρα που είναι και η εποχή των σπαραγγιών!
    Μπράβο Πέπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή