ΒΑΖΕΤΕ από το προηγούμενο βράδυ, 250 γρ φασόλια, στο νερό.
Την επόμενη μέρα τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν.
ΣΩΤΑΡΕΤΕ σε βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο...
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
1 κολοκύθι σε φέτες
1 καρότο σε φέτες
αλάτι
Όταν μαλακώσουν , ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ....
1 κουταλάκι garam masala
1 κουταλάκι κόλιαντρο
1 κουταλάκι κύμινο
1 μίνι καυτερή πιπερίτσα
αλάτι
πιπέρι
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ το σωτάρισμα και προσθέτετε...
τα βρασμένα φασόλια
1 κονσέρβα αποφλοιωμένα ντοματάκια
μαιντανό ψιλοκομμένο
Αφήνετε να βράσουν για περίπου 10 λεπτά και είναι έτοιμα. Μπορείτε να τα σερβίρετε με μία κουταλιά γιαούρτι!
Πολύ ενδιαφερουσα προταση! Καλημερα!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλημέρα Ελπινίκη! είναι και νόστιμη!!!
ΔιαγραφήΚαλημέρα,!Πολύ ωραίο πιάτο γεμάτο χρώματα, αρώματα και γεύσεις!
ΑπάντησηΔιαγραφήγεια σου Ελένη!σ' ευχαριστώ πολύ!
ΔιαγραφήΠολύ ωραία συνταγή Πέπη μου, μοσχομύρισε πέρα απο τον Ατλαντικό!
ΑπάντησηΔιαγραφήπόσο χαίρομαι!!!δοκίμασέ την!
ΔιαγραφήDear Peps, What a nice and healthy dish. Blessings, Catherine
ΑπάντησηΔιαγραφήThank you so much, Catherine!
ΔιαγραφήΤο πως μου αρέσουν αυτοί συνδυασμοί με τα αρώματα των μπαχαρικών και των βρασμένων οσπρίων δεν μπορώ να σου το περιγράψω Peps! Ακόμη δε, όταν μοιάζουν και με "σαλάτα". Μπράβο καλή μου.
ΑπάντησηΔιαγραφήσ' ευχαριστώ πολύ!!!ευκαιρία λοιπόν να τη δοκιμάσεις!!! καλημέρα Πηνελόπη!
ΔιαγραφήΝα και μια διαφορετική φασολάδα. Λατρεύω τα Ινδικά μπαχαρικά και
ΑπάντησηΔιαγραφήέχω δημοσιεύσει αρκετές συνταγές, οπότε θα δοκιμάσω και την πρότασή σου.
Καλό σου βράδυ.
καλησπέρα Ελένη! αφού σ'αρέσουν οι ινδικές γεύσεις πρέπει να τα δοκιμάσεις! καλή επιτυχία!
ΑπάντησηΔιαγραφή