ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ τον φούρνο στους 180C.
ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ το κοτσανάκι από 250 γρ μικρά μανιτάρια και τα ψιλοκόβετε.
ΣΩΤΑΡΕΤΕ με λίγο ελαιόλαδο...
2 κουταλιές κρεμμύδι ψιλοκομμένο
τα κοτσανάκια από τα μανιτάρια
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
Τα αφήνετε στην άκρη να κρυώσουν.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ ' ένα μπώλ...
1/2 ποτήρι ψίχα καβουριού (κονσέρβα )
2 κουταλιές μαγιονέζα
2 κουταλιές παρμεζάνα τριμμένη
1 κουταλιά μαιντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ...
το μίγμα με τα κοτσανάκια ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ καλά και γεμίζετε τα μανιτάρια.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ...
1/4 ποτήρι ψίχουλα
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά μαιντανό ψιλοκομμένο
ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ τα μανιτάρια και τα ψήνετε για 1 ώρα σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Είναι η μέρα σήμερα των μανιταριών!Είναι τέλειος ο συνδυασμός σου, μου αρέσουν τα μανιτάρια πολύ με οποιοδήποτε τρόπο είναι μαγειρεμένα αλλά έτσι δεν τα έχω δοκιμάσει!Θα γίνει άμεσα δοκιμή!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπράγματι!!! χαμός από συνταγές με μανιτάρια!!!καλημέρα Ελένη!
ΔιαγραφήΝόμιζα ότι είχα γεμίσει μανιτάρια με όλα τα δυνατά υλικά! Όμως τα καβούρια μου είχαν ξεφύγει!!!!! Καταπληκτική ιδέα! Μπράβο Πέπη μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι κάτι ακόμα! Τι όμορφη πιατέλα είναι αυτή? Ομορφαίνει ότι ακουμπήσει επάνω της!
σ' ευχαριστώ πολύ!δοκίμασέ τα!!είναι πολύ νόστιμα!όσο για τη πιατέλα είναι από αμερική, δώρο από τη θεία μου!μ' αρέσει κι εμένα πολύ!!!
ΔιαγραφήΠεπη μου είμαι σίγουρη ότι θα είναι πεντανόστιμα! Τέλεια πρόταση για μπουφέ ή πάρτυ!
ΑπάντησηΔιαγραφήγεια σου Έρη!εύκολα και νόστιμα!!!άρεσαν σε όλους!!
ΔιαγραφήΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΌ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή