υλικά
- 2-3 πατάτες
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- αλάτι
- μαιντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
εκτέλεση
Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε τις πατάτες σε λωρίδες.
Τις βάζετε σ' ένα μπώλ με νερό και το αλλάζετε 2-3 φορές. Τις στραγγίζετε και τις στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί.
Στρώνετε αντικολλητικό χαρτί σ' ένα ταψάκι και βάζετε τις μισές πατάτες. Τις ανακατεύετε με το ελαιόλαδο και τις απλώνετε σε μία στρώση.
Οι καλύτερες πατάτες χωρίς πάρα πολλές τύψεις!
ΑπάντησηΔιαγραφήxxx
Z.
χωρις αμφιβολια πρωτες. stasoula
ΑπάντησηΔιαγραφήkoita na seis pou telika i anna tha faei patates tiganites apo ta xerakia mou!! efiga!! avrio tha sou po ediposeis! filia katerina
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλη σου μερα και καλως σε βρηκα..μολις γραφτηκα στο μπλογκ σου..ειμαι κι εγω γειτονισσα..τις πατατες αυτες τις εχω δει παντου με αυτο τον τροπο και εχω ακουσει τα καλυτερα..μηπως ηρθε η ωρα να τις φτιαξω κι εγω? φιλια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήνα μαι και παλι....αρκει να σου πω οτι η αννα μου ειπε μετα το λουκουλιο δειπνο με πατατες τηγανητες....μαμα σε αγαπω!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήμπράβο! μπράβο! πολύ χαίρομαι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχες και ολοζώνταντες φωτογραφίες... Σε κάνουν και θέλεις πατάτες τώρα!
ΑπάντησηΔιαγραφή