1 κιλό ζάχαρη
1200 γρ κονιάκ metaxa 5*
1 ξυλαράκι κανέλα
εκτέλεση
ΒΑΖΕΤΕ τα υλικά σ'ένα γυάλινο βάζο.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ να διαλυθεί η ζάχαρη.
ΚΛΕΙΝΕΤΕ το βάζο και το αφήνετε στο ντουλάπι για 50 μέρες.
(ίσως χρειαστεί και τη δεύτερη μέρα να το ανακατέψετε για να διαλυθεί καλά η ζάχαρη.)
Οταν περάσουν οι 50 μέρες....το φιλτράρετε και το βάζετε σε μπουκάλια. (βγαίνουν περίπου 2 λίτρα)
Οταν περάσουν οι 50 μέρες....το φιλτράρετε και το βάζετε σε μπουκάλια. (βγαίνουν περίπου 2 λίτρα)
επειδη μ'αρέσει δεν φτιάχνεις να μου φερεις στασουλα
ΑπάντησηΔιαγραφήΑααααα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι εχθές το σκεφτόμουν να φτιάξω λεμονάδα και λιμοντσέλο, μου έφεραν λεμόνια....Να φτιάξω και το λικέρ σου;
Τέλεια ιδέα!
Cheers!
Z.