click for english
υλικά για χούμους με harissa
υλικά για χούμους με harissa
- 150γρ ρεβύθια βρασμένα
- 1 κουταλιά ταχίνι
- 1 κουταλάκι harissa (μαροκινή σάλτσα τσίλι)
- 1 κουταλιά χυμό λάιμ
- 1 κουταλάκι ξύσμα λάιμ
- 1/4 ποτήρι νερό
υλικά για χούμους με μυρωδικά
- 150γρ ρεβύθια βρασμένα
- 1 κουταλιά φρέσκο βασιλικό
- 1/2 ποτήρι μαιντανό
- 1 κουταλάκι εστραγκόν
- 1 κουταλάκι σουμάκ
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά χυμό λάιμ
- 1 κουταλιά γιαούρτι
- 1/4 ποτήρι νερό
- αλάτι
- πιπέρι
υλικά για χούμους με καυτερή πιπεριά και κόλιανδρο
- 150γρ ρεβύθια βρασμένα
- 2 αποξηραμένες πιπεριές τσίλι μικρές
- 1/2 ποτήρι φρέσκο κόλιανδρο
- 1 κουταλάκι κύμινο
- 1 λάιμ, χυμό και ξύσμα
- 2 κουταλιές γιαούρτι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1/4 ποτήρι νερό
εκτέλεση
Ρίχνετε στο μούλτι τα υλικά από κάθε χούμους και τα πολτοποιείτε.
Με μπέρδεψες πιο να διαλέξω!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα.
Με έχουν μαγέψει τα χρώματα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλειο στήσιμο Πέπη μου.
Και οι 3 είναι πολύ ωραίες.
Διαλέγω και τις 3 ;)
Φιλιά :)
Πω πω, τι ωραία! Πρέπει να τα φτιάξω και τα 3! Επιβάλλεται!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά λέει η Ξανθή!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοιο να διαλέξεις???
Εκανες φανταστική δουλειά όμως. Ένα υλικό βασικό κι από κει και πέρα το ανέπτυξες σε τρια εντελώς διαφορετικά ντιπ!!
Και για να μην μιλήσω για την ανοιξιάτικη, βρώσιμη παλέτα με χρώματα!!!!!! Ολα τα λεφτά!!!
Πολύ όμορφη παρουσίαση και για τις τρεις παραλλαγές, Πέπη!Υπέροχα ντιπ για ένα ανοιξιάτικο τραπέζι! Καλημέρα, ΧΟΧΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπάμε χούμους! Τέλειες οι εκδοχές σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!
Πιτούλες για να βουτήξουμε δεν βλέπω και ανησυχώ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλέ που ήμουν εγώ εκείνη την ημέρα???
ΑπάντησηΔιαγραφήτα θέλω όλα!!
και τι ωραίες φωτογραφίες!!!