15 Μαρτίου 2012

Ένα σοκολατένιο γλυκάκι . . . στα γρήγορα!



υλικά
  • μερικές φετούλες μπαγκέτας
  • ελαιόλαδο
  • την αγαπημένη σας σοκολάτα
  • χοντρό αλάτι

εκτέλεση
Ψήνετε στο γκρίλ το ψωμί και από τις δύο πλευρές για 1-2 λεπτά.
Αλείφετε τις φετούλες με ελάχιστο ελαιόλαδο και βάζετε μερικά κομματάκια σοκολάτα.

Ξαναβάζετε το ταψάκι στο φούρνο, τον σβήνετε και  αφήνετε τη σοκολάτα  να λιώσει  για 1-2 λεπτά.

Στρώνετε  τη λιωμένη σοκολάτα μ' ένα μαχαίρι, πασπαλίζετε με λίγο χοντρό αλάτι και ...είναι έτοιμο!

8 σχόλια:

  1. Πέπη μου στο πι και φι το γλυκάκι!!!Πολύ ωραία η ιδέα σου!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδιαίτερο, εύκολο, γρήγορο, με λίγα και φθηνά υλικά!! Εύγε σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πρότασή είναι πολύ επικίνδυνη! Γίνεται τόσο εύκολα και είναι τόσο λαχταριστή που αποτελεί σκάνδαλο!
    Έρχεσαι να παίξουμε? Σε προσκαλώ!

    Αν θες να βγάλεις την λεκτική επαλήθευση για να είναι πιο εύκολο να τα λέμε δες τι γράφει η Κική http://mikrikouzina.blogspot.com/2012/03/blog-post_09.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου Αγγελική! ευχαριστώ για τη πρόσκληση!!!πολλές οι ερωτήσεις...θα προσπαθήσω να παίξω!! φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Καλά... πιο express δεν θα μπορούσε να είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια!!! καλημέρα σε όλες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ξαναβλέπω και το ξανακαμαρώνω!!! Σλουρπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οχι ένα ταψί, καμιά δεκαριά λαμαρίνες θα βάλω για τέτοια λιχουδιά!! μη σου πω δεν θα κόψω καν φέτες τη φρατζόλα απλα θα την ανοίjω στη μεση :P xaxaxaxa
    τέλειο τελειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή