9 Φεβρουαρίου 2012

Brownie με ζαχαρωμένο τζίντζερ





ΧΤΥΠΑΤΕ στο μίξερ...
200 γρ κουβερτούρα
250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
200γρ ζάχαρη
6 κουταλιές κακάο
4 κουταλιές αλεύρι
1 πρέζα αλάτι
4 κουταλιές ζαχαρωμένο τζίντζερ 
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
4 αυγά
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ το χτύπημα.
ΣΤΡΩΝΕΤΕ ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και απλώνετε το μίγμα του μπράουνι.
ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ με λίγα καρύδια και σταφίδες. Τα πιέζετε  λίγο με τα χέρια σας για να μπούν στη ζύμη.
ΡΙΧΝΕΤΕ  ξύσμα μανταρινιού.


ΨΗΝΕΤΕ  σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου μισή ώρα.

ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ με χτυπημένη κρέμα γαλάκτος!
Ο χυμός από το μισό μανταρινάκι ...του πάει πολύ!

14 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!!!Μου μύρισε φρεσκοψημμένο κεκάκι....!!!Πολύ ωραίο και γευστικότατο φαντάζομαι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημέρα Ελένη! γευστικότατο και με ..πολλές θερμίδες!

      Διαγραφή
  2. Τι ωραίο! Να το είχα το κομματάκι τώρα! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα...κάθε μέρα μας έχεις και μία έκπληξη!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερούδια! το γλυκάκι σου φαίνεται εξαιρετικό και περιττό να να σου πω ότι με έκανες να πάθω κρίση υπογλυκαιμίας βραδιάτικα! σε περιμένει βραβειάκι στο σπιτάκι μας! καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γειά σας κορίτσια! ευχαριστώ για το βραβειάκι!! είναι το πρώτο μου!!!

      Διαγραφή
  5. Ζαχαρωμένο τζίντζερ....και με ξέκανες τώρα..... Θεϊκό πρέπει να έγινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνεται πολύ καλό και εύκολο...όσο για θερμίδες, δεν τις σκεφτόμαστε μπροστά στην απόλαυση!!! Καλώς σε βρήκα! Φιλιά
    http://reinegr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπέρα reine!!! καλώς ήρθες στο μπλόγκ μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα!Δείχνει πολύ νόστιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα! σ΄ευχαριστώ! είναι πολύ νόστιμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή