1 χταπόδι με νερό, ξύδι και μερικούς κόκκους πιπεριού
Όταν είναι έτοιμο το βγάζετε από τη κατσαρόλα και το κόβετε σε κομμάτια.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
ελαιόλαδο
λευκό ξύδι
ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ με ...
ελάχιστο αλάτι
ψιλοκομμένο σκόρδο
μαιντανόΤο απολαμβάνετε με ουζάκι ή λευκό κρασί!
Αχ τι μου κάνεις, έχω να φάω χταπόδι ένα χρόνο, απο τότε που έφυγα απο την Ελλάδα. .
ΑπάντησηΔιαγραφή@Eri και τώρα φτιάχνω και χταποδάκι με μακαρόνια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή