21 Δεκεμβρίου 2011

Παστουρμαδόπιτα




ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ...
4 φύλλα γιουφκά ( τούρκικο φύλλο )
20-25 φέτες παστουρμά
400 γρ έμενταλ τριμμένο ή σε φέτες
1/2 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα 
ελαιόλαδο
Στρώνετε σ ' ένα ταψί 2 φύλλα γιουφκά αλλειμένα με ελαιόλαδο .
Πασπαλίζετε με λίγο τυρί , στρώνετε τις φέτες του παστουρμά , από πάνω περιχύνετε τα ντοματάκια και το υπόλοιπο τυρί.
Σκεπάζετε με τα άλλα δύο φύλλα αλλειμένα με λάδι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C  για  35 - 40  λεπτά.




.-.-.-.-.-.-.-.-.
 
Μια άλλη πολύ ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε ατομικά πιτάκια!
Δοκίμασα τη συνταγή της Μάγδας από το My little expat kitchen με σφολιάτα, φρέσκια ντομάτα και κασέρι!
Έγιναν ανάρπαστα!!

3 σχόλια:

  1. Φαίνεται πεντανόστιμη και λαχταριστή!

    Αυτή η πίτα γίνεται τόσο λεπτή, όπως ακριβώς την έφτιαξες Peps. Και το φύλλο είναι το καταλληλότερο!

    Καλημέρες πολλές και πρωινές!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι από τις αγαπημένες μου πίτες!!
    Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα την πήρα χαμπάρι!!!
    Μα τι ωραίαααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή