21 Δεκεμβρίου 2011

Παστουρμαδόπιτα


υλικά
  • 4 φύλλα γιουφκά
  • 20-25 φέτες παστουρμά
  • 400γρ κασέρι τριμμένο
  • 2-3 ντομάτες μέτριες
  • 50-100ml ελαιόλαδο 



εκτέλεση
Αλείφετε με ελαιόλαδο ένα ταψί 27χ40εκ.
Στρώνετε 2 φύλλα γιουφκά και αλείφετε ενδιάμεσα με ελαιόλαδο. Πασπαλίζετε με λίγο κασέρι και τοποθετείτε τις φέτες του παστουρμά σε μία στρώση.


 Από πάνω βάζετε τις ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες.
Καλύπτετε με το υπόλοιπο κασέρι.
Γυρνάτε τις άκρες των φύλλων προς τα μέσα και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα δύο φύλλα αλείφοντας ενδιάμεσα και από πάνω με ελαιόλαδο.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30-35 λεπτά.










1 σχόλιο: