Θα χρειαστείτε...
600γρ φιλέτο μοσχαρίσιο σε φέτες
1 κουταλιά κόκκους πιπεριού
ΑΛΕΙΦΕΤΕ τα φιλέτα με ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές.
ΠΙΕΣΤΕ τους κόκκους μέσα στη μία πλευρά του φιλέτου, να κολλήσουν.
ΨΗΝΕΤΕ τα φιλέτα 2-3 λεπτά από τη κάθε πλευρά.(ή περισσότερο)
ΒΓΑΖΕΤΕ τα φιλέτα σ' ένα πιάτο και τα σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο.
ΛΙΩΝΕΤΕ στο ίδιο τηγάνι 2 κουταλιές βούτυρο και ΣΩΤΑΡΕΤΕ...1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ σιγά σιγά ...1/4 ποτήρι κονιάκ και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ , ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ...1/3 ποτήρι κρέμα γάλακτος.
ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ για 1-2 λεπτά. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ 1 κουταλιά μαιντανό ψιλοκομμένο και λίγο αλάτι.
ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ τα φιλέτα στα πιάτα και τα περιχύνετε με τη σάλτσα.
Υπέροχο μου φαίνεται και το κονιακάκι θα κάνει τη διαφορά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕφη
polu nostimo fainetai, kai to psisimo mia xara!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλωσόρισες Peps.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε πολύ νόστιμες συνταγές, η μια καλύτερη από την άλλη!
...και με πανέμορφο favicon! :))
Εύγε σου, για όλα!
Φιλιά σου πολλά.
Ζ.
Μου αρέσει πολύ το μαγείρεμά σου!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια