- 500γρ. σολωμό σε μπουκιές
- 2 γλυκοπατάτες σε κομμάτια
- 2 mini καυτερές πιπερίτσες
- 3 κουταλιές τζίντζερ ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές λάδι από σουσάμι (sesame oil)
- 3 κουταλιές γούστερ σος (worcestershire sauce)
- 3 κουταλιές σόγια
- 1/2 κουταλάκι πάπρικα
- 1 λεμόνι (χυμό)
- 1 λάιμ (χυμό και ξίσμα)
- αλάτι
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα σε φετούλες
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- φρέσκια ρίγανη
εκτέλεση
Ανακατεύετε σ'ένα πυρέξ το σολωμό και τις γλυκοπατάτες με τα επόμενα 9 υλικά.
Πασπαλίζετε το φαγητό με τα κρεμμυδάκια και το ξύσμα λάιμ.
Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 50-60 λεπτά.
Σερβίρετε και πασπαλίζετε με φρέσκια ρίγανη.
Μόλις έφτιαξα την συνταγή. Καταπληκτική!!!!!!!! Συγχαρητήρια.
ΑπάντησηΔιαγραφή