- 2 ψητές πιπεριές φλωρίνης σε βάζο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 ματσάκι βασιλικό
- 1/2 κούπα παρμεζάνα
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 1 κουταλάκι ρίγανη
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 4-5 φετάκια σαλάμι
- λίγη ξινομυζήθρα
- 1 δόση ζύμη για πίτσα
Ετοιμάζετε το ζυμάρι όπως περιγράφω σε αυτήν εδώ τη συνταγή.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200C.
Βάζετε στο μούλτι τα 7 πρώτα υλικά της σάλτσας και τα πολτοποιείτε.
Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, τη χωρίζετε σε 4 κομμάτια και τ' ανοίγετε με τα χέρια σας.
Τα τοποθετείτε στο ταψί του φούρνου στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Απλώνετε το μίγμα της πιπεριάς, βάζετε μερικά φετάκια από το σαλάμι και λίγη ξινομυζήθρα.
Ψήνετε τις πίτσες για 20-30 λεπτά.
poly kalo!!!!! pes kai syntagi gia zymari kai ola teleia!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήpillsbury...χαχα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΙσως αν κανετε οι δυο σας ενα εστιατοριο να τα πατε θαυμασια και να ξεκινησει για σας μια νεα πορεια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια σκεφτειτε το!
Μονο που πρεπει να ξυπνατε νωρις για τα ψωνια!!!