3 Ιουλίου 2016

Salsa με Μύρτιλα


υλικά
  • 400γρ φρέσκα μύρτιλα
  • 1 εσαλότ ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι τζίντζερ τριμμένο
  • 1 κουταλιά φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 1 αποξηραμένη πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
  • μια πρέζα αλάτι


εκτέλεση

Ανακατεύετε τα μύρτιλα με τα υπόλοιπα υλικά και τα βάζετε στο ψυγείο για λίγη ώρα να δέσουν οι γεύσεις.


Σερβίρετε τη salsa κρύα με τσιπς τορτίγιας.


*Τα μύρτιλα τα προμηθεύτηκα από την χθεσινή μου επίσκεψη στο αγρόκτημα Berryland στον Πισσώνα Ευβοίας. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες μου από την εκδρομή εδώ !

4 σχόλια:

  1. Καλό όταν γυρίσουμε θα το δοκιμάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραία & ενδιαφέρουσα συνταγή! Φανταστικά υλικά με τα υπέροχα μύρτιλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντελώς περίεργη σάλσα. Η πιο περίεργη που έχω δει ποτέ μου δηλαδή!!! Κι εντελώς κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου αφού ξέρω πόσο πολύ σου αρέσουν τα μπλούμπερις. Οι φωτογραφίες σου είναι μια και μια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο εσύ θα μπορούσες να κάνεις τα μυρτιλα salsa..
    Τέλεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή