υλικά
- 300γρ κοφτό μακαρονάκι
- 200γρ τυρί κρέμα
- 200γρ κασέρι τριμμένο
- 270γρ φρέσκο γάλα ελαφρύ
- 200γρ χοιρινή πανσέτα
- 1-2 κουταλιές φρέσκο δεντρολίβανο
- αλάτι
- πιπέρι
εκτέλεση
Βράζετε τα μακαρόνια λίγο λιγότερο απ' ότι αναγράφεται στη συσκευασία. Στραγγίζετε και τα ξαναρίχνετε στη κατσαρόλα. Προσθέτετε το γάλα, το τυρί κρέμα, το μισό κασέρι, λίγο ψιλοκομμένο δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε.
Κόβετε την πανσέτα σε λεπτές λωρίδες και την τηγανίζετε σ'ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ροδίσει.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220C.
Ρίχνετε το μίγμα με τα μακαρόνια σ' ένα πυρέξ. Από πάνω βάζετε την πανσέτα, λίγα φύλλα δεντρολίβανου και το υπόλοιπο κασέρι.
Ψήνετε για 10-15 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να κάνει κρούστα.
Πω πω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Χρονιά!
https://dinamighty.com/
χαχαχα μπήκε καλά το 18!
ΔιαγραφήΚαλή Χρονιά!
γιαμμ..γιαμμμ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήαυτό μόνο φτάνει. Φανταστικό ;)
ωωωωω αμα εισαι και μερακλης κ μακαρονας!! τελειος συνδυασμος!! μπραβο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Χρονιά και όσο γίνεται πιο "νόστιμη" από κάθε άποψη... Πέπη μου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραίο συνδυασμό μας προτείνεις και μου θύμισες ΙΤΑΛΙΑ!! Σίγουρα θα έχει την χάρη της τούτη η γευστική μακαρονάδα, ειδικά για τους λάτρεις του συγκεκριμένου μέρους κρέατος.
Χαιρετισμούς πολλούς.