12 Σεπτεμβρίου 2016

Ζυμαρικά με Φέτα και Ρίγανη


υλικά
  • 250γρ ζυμαρικά
  • 200γρ φέτα
  • ρίγανη
  • 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι


εκτέλεση

Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Τρίβετε τη φέτα.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σ'ένα τηγάνι. Λίγο πριν βράσουν τα μακαρόνια ρίχνετε τη φέτα στο ελαιόλαδο και με μια τρυπητή κουτάλα προσθέτετε τα ζυμαρικά.


Ανακατεύετε καλά.
Προσθέτετε ρίγανη, μπόλικο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως!


14 σχόλια:

  1. Πολύ ιδιαίτερο πιάτο. Πολύ Ελληνικό θα έλεγα γιατί ο Έλληνας αγαπάει τη φέτα!! Και πιο ευκολάκι δεν έχει εδώ που τα λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύκολα το φτιάχνεις, εύκολα το τρως! χαχαχα

      Διαγραφή
  2. Η απλότητα στο μεγαλείο της!Εξαιρετικη πρόταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη Δευτέρα συνήθως τρώμε ζυμαρικά, σήμερα έφτιαξα της Χρυσαυγής, θα το προγραμματίσω για την επόμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλά και νοστιμα ;)

    Καλό βραδυ... καλή χωνεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αααααααα, νομίζω ότι πάω κουζίνα τώρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πως μ αρεσει αυτη η μακαροναδα!! τσακ μπαμ της στιγμης!!! αγαπημενο φαι φοιτητικών χρονων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απλό και εύκολο, ότι πρέπει για ένα γρήγορο και γευστικό γεύμα!
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή