19 Αυγούστου 2016

Σκορδόψωμο με Βασιλικό


υλικά
  • 1 ψωμί τσιαπάτα ή μπαγκέτα
  • 1/2 ποτήρι φρέσκα φύλλα βασιλικού (20γρ)
  • 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι






εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200C.
Ψιλοκόβετε στο μούλτι τον βασιλικό, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε.
Κόβετε τη τσιαπάτα στη μέση οριζοντίως και μ' ένα κουτάλι απλώνετε το μίγμα του βασιλικού.





Ψήνετε στον φούρνο για 10-15 λεπτά.
Κόβετε σε μερίδες και σερβίρετε.



6 σχόλια:

  1. Έδωσες καλοκαιρινή χροιά στο σκορδόψωμο με τον βασιλικό! Ευκολάκι το έκανες και κυρίως, χωρίς βούτυρο!!! Σούπερ σνακ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά είναι! Ευκολάκι και σιγουράκι! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοκαιρινό και ευκολο!
    Καλή συνέχεια
    Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω τέλειο!!!Απλό και πεντανόστιμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπημενο φινγκερ φούντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πιο απλα ειναι τελικα και απο τα πιο νοστιμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή