8 Ιουλίου 2016

Συνταγές που δοκίμασα από φιλικά blogs No 11













15 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστούμε πολύ, Πέπη μου! Γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ Πέπη!!!!!!!!! Ό,τι φτιάχνεις φαίνεται εξαιρετικό γιατί είμαι 1000% σίγουρος πως στη μαγειρική έχεις ταλέντο! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανάρτηση αυτή είναι από τις πιο εντυπωσιακές μπλογκοαναρτήσεις που έχεις κάνει μέχρι στιγμής. Οχι μόνο για την πληθώρα και την διαφορετικότητα των συνταγών σου αλλά και γιατί μαγείρεψες τα πιο ωραία από τόσους και εξαιρετικούς μπλόγκερς!! Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες για μια ακόμη φορά!!!!!! Υπέροχα όλα!!! Το έχω πει άλλωστε: Διαλέγεις πάντα τα καλύτερα!!! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ πεπίτα μου που για ακόμη μια φορά διάλεξες συνταγές μου! 'Ολες οι συνταγές αυτής της ανάρτησης είναι μία και μία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω πω νοστιμιές! Η μια συνταγή καλύτερη από την άλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε ευχαριστω !!! ελπιζω να σου αρεσε η μπουγατσα μου!!! πωπω βλεπω τις εικονες απ τα καλουδια που εκανες κ μου τρεχουν τα σαλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέπη μου είσαι εξαιρετική!!!
    Όχι επειδή διάλεξες να μαγειρέψεις και να μας παρουσιάσεις συνταγές άλλων (ανάμεσα τους και δικές μου), αλλά επειδή ουσιαστικά απογείωσες με το δικό σου ταλέντο αυτά τα πιάτα!!! Να προσθέσω πως για μένα είναι ξεχωριστό αυτό που κάνεις γιατί δυστυχώς έχω συνηθίσει να βλέπω αντιγραφές των συνταγών μου από άλλους δίχως να αναφέρουν φυσικά που τις βρήκαν... θεωρώ λοιπόν πως ο πραγματικά δημιουργικός άνθρωπος, όπως εσύ, δεν έχει ανάγκη ν αυτοπροβληθεί μέσω δουλειάς άλλων, αλλά να δημιουργήσει εμπνεόμενος , δίνοντας τον προσωπικό του χαρακτήρα! Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι που υπάρχεις και δημιουργείς με αυτό το εξαιρετικό ταλέντο και την τιμιότητα που σε διακρίνει. Τα σέβη μου και την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία με συγκινείς...
      Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή