16 Ιουνίου 2018

Πιπεριές Ψητές Γεμιστές με Κατσικάκι Μαστέλο® Χίου



υλικά
  • 300γρ μικρές πολύχρωμες πιπεριές
  • 100-150γρ Μαλακό Τυρί Κατσικάκι Μαστέλο
  • 5 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές κουκουνάρι καβουρδισμένο
  • 1 πιπερίτσα τσίλι ψιλοκομμένη
  • 2 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο

εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200C.
Κόβετε τις πιπεριές στη μέση κατά μήκος και αφαιρείτε τα σποράκια. Τοποθετείτε τις πιπεριές σ' ένα ταψάκι, ραντίζετε με δύο κουταλιές ελαιόλαδο και τις ψήνετε για 10-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Κόβετε το Κατσικάκι Μαστέλο σε κομματάκια και γεμίζετε τις πιπεριές. Ψήνετε για μερικά λεπτά ακόμα μέχρι να λιώσει το τυρί.



Σ' ένα μπωλάκι ανακατεύετε τις υπόλοιπες 3 κουταλιές ελαιόλαδο με το καβουρδισμένο κουκουνάρι, την τσίλι πιπερίτσα και τον μαιντανό.
Μόλις λιώσει το τυρί, βγάζετε τις πιπεριές από τον φούρνο και τις περιχύνετε με το παραπάνω μίγμα.

Ζεστό μεζεδάκι με το αγαπημένο μαλακό κατσικίσιο τυράκι Μαστέλο. Υπέροχη γεύση!
Πληροφορίες για τα τυριά Μαστέλο Χίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου