υλικά
- 500ml γάλα 2%
- 100ml ζαχαρούχο γάλα
- 3 γεμάτες κουταλιές κακάο
- 100γρ σταγόνες κουβερτούρας
- 100ml καφέ εσπρέσσο
εκτέλεση
Σ' ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε το γάλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το ζαχαρούχο και ανακατεύετε. Ρίχνετε το κακάο, τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν.
Αποσύρετε το κατσαρολάκι από την φωτιά, προσθέτετε τον εσπρέσσο, ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως.
Τη ζήλεψα όσο δεν παίρνει! Την πόθησα ακόμα περισσότερο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜα τι όμορφες φωτογραφίες! Κι εκείνο το εσπρεσάκι... αχχχχ!!
Θα έφτιαχνα δύο. Ενα θα έπινα την ώρα που έφτιαχνα τη σοκολάτα μονορούφι, κι ένα θα έριχνα μέσα.
Πωπω!!! Ολα υπέροχα σ΄αυτή την ανάρτηση!!!!!!! Απολαυστική μέχρι την τελευταία σταγόνα!!
Τι ωραία αντίθεση το καφέ στο λευκό! Τι χαλαρωτικές φωτογραφίες Πέπη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα να έχουμε!
Τι να σου πω τώρα βρε Πέπη μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μόνο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το άρωμα που θα βγαίνει από το φλιτζάνι...
Αλλά για τις θερμίδες θα κάνω πως δεν υπάρχουν :-))
Πολύ ωραία πρόταση για σοκολάτα!!!Τέλειο ταίρι της ο εσπρέσσο!!! Καλημέρα Πέπη μου, καλή εβδομάδα :)
ΑπάντησηΔιαγραφήσλουρπ!!! και καφες και σοκολατα δυναμωτικος συνδυασμος!! νομιζω το ζαχαρουχο κανει τη διαφορα! υπεροχη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘεϊκός συνδυασμός... είχαμε εδώ στην Θεσσαλονίκη ένα καφέ, την "Ζώγια" , που έφτιαχνε κάτι παρόμοιο και το τσάκιζα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή