υλικά
- 1 ψωμί τσιαπάτα ή μπαγκέτα
- 1/2 ποτήρι φρέσκα φύλλα βασιλικού (20γρ)
- 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200C.
Ψιλοκόβετε στο μούλτι τον βασιλικό, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε.
Κόβετε τη τσιαπάτα στη μέση οριζοντίως και μ' ένα κουτάλι απλώνετε το μίγμα του βασιλικού.
Ψήνετε στον φούρνο για 10-15 λεπτά.
Κόβετε σε μερίδες και σερβίρετε.
Έδωσες καλοκαιρινή χροιά στο σκορδόψωμο με τον βασιλικό! Ευκολάκι το έκανες και κυρίως, χωρίς βούτυρο!!! Σούπερ σνακ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτά είναι! Ευκολάκι και σιγουράκι! :) :) :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλοκαιρινό και ευκολο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή συνέχεια
Φιλια πολλα
Πω πω τέλειο!!!Απλό και πεντανόστιμο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπημενο φινγκερ φούντ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα πιο απλα ειναι τελικα και απο τα πιο νοστιμα :)
ΑπάντησηΔιαγραφή