εκτέλεση
Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Τρίβετε τη φέτα.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σ'ένα τηγάνι. Λίγο πριν βράσουν τα μακαρόνια ρίχνετε τη φέτα στο ελαιόλαδο και με μια τρυπητή κουτάλα προσθέτετε τα ζυμαρικά.
Ανακατεύετε καλά.
Προσθέτετε ρίγανη, μπόλικο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως!
Πολύ ιδιαίτερο πιάτο. Πολύ Ελληνικό θα έλεγα γιατί ο Έλληνας αγαπάει τη φέτα!! Και πιο ευκολάκι δεν έχει εδώ που τα λέμε!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕύκολα το φτιάχνεις, εύκολα το τρως! χαχαχα
ΔιαγραφήΗ απλότητα στο μεγαλείο της!Εξαιρετικη πρόταση!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣ'ευχαριστώ Φωτεινή!!
ΔιαγραφήΤη Δευτέρα συνήθως τρώμε ζυμαρικά, σήμερα έφτιαξα της Χρυσαυγής, θα το προγραμματίσω για την επόμενη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλεια!!!
Διαγραφήαπλά και νοστιμα ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό βραδυ... καλή χωνεψη!
Έτσι!!!
ΔιαγραφήΚαλημέρα Beauty!
Αααααααα, νομίζω ότι πάω κουζίνα τώρα.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΤρέχα....
Διαγραφήπως μ αρεσει αυτη η μακαροναδα!! τσακ μπαμ της στιγμης!!! αγαπημενο φαι φοιτητικών χρονων !
ΑπάντησηΔιαγραφήΑααα ωραία!!!
Διαγραφήαπλό και εύκολο, ότι πρέπει για ένα γρήγορο και γευστικό γεύμα!
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλιά!
ακριβώς!!!
Διαγραφή