23 Ιανουαρίου 2011

Κέικ με σοκολάτα, φυστίκια και αχλάδι



ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ  σ΄'ενα μπώλ...
150 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ ζάχαρη άχνη
3 αυγά
150 γρ αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
100 γρ σοκολάτα ιον σε κομματάκια
100 γρ σοκολάτα παυλίδης σε κομματάκια
60 γρ φυστίκια αιγίνης ανάλατα
1 αχλάδι σε κομματάκια
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
ΒΑΖΕΤΕ το μίγμα σε φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη
ΨΗΝΕΤΕ  στους 180C ,  40 - 50 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου